Contact

Wil je met ons in contact komen dan kun je het beste even een bericht sturen via dit contactformulier. We kunnen dan eventueel ons telefoonnummer doorgeven om verder te praten of ons adres als je een keer langs zou willen komen om het moederkind-gezinshuis te bekijken.

Van 19 juli tot en met 11 augustus zijn wij niet of verminderd bereikbaar. Vragen die in deze periode binnenkomen worden mogelijk niet gelezen.

Als uw vraag actueel blijft dan kunt u vanaf maandag 14 augustus uw bericht opnieuw naar ons sturen. Dan zullen wij z.s.m. reageren. Bedankt voor uw begrip! Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met het Driestroomloket 0481-375555. Voor vragen over de gang van zaken in het moederkindhuis kunt u contact opnemen met de (persoonlijk) begeleiders van cliënten op het u bekende telefoonnummer.

Stuur ons een bericht

 

Dit formulier vraagt om je naam, email adres en telefoon nummer zodat wij met je kunnen communiceren. Daarnaast vraagt dit formulier om een bericht waarover je met ons wil communiceren. Met het versturen van dit formulier ga je er mee akkoord dat wij de door jou ingevulde gegevens en informatie verzamelen. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.